Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galleta caramelizada de hojaldre
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 230 g)
Crema de melocotón
- 150 g de zumo de naranja
- 20 g de azúcar
- 400 g de melocotón en almíbar (en mitades), en trozos
- 1 sobre de preparado en polvo para natillas
Montaje
- 1 cucharada colmada de azúcar glas, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 95.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocaditos de manzana y nueces
50min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min
Tarta panal
6 Std.
Trenza de membrillo y queso
2h
Huevos a la húngara
45min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15 min
Paté de sidra asturiana
5 min
Tarta de queso de invierno
5 Std. 30 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Flan tres leches
2hod. 30min
Pudin de castañas
3小时 15 分钟