Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 麻油
- 100 克 新鲜姜 ,切丝
- 1200 克 甘榜鸡 ,带皮和骨,切块 (3-4公分)
- 20 克 干黑木耳 ,浸软,切丝
- 500 克 黄酒
- 2 茶匙 盐
- 1 茶匙 冰糖 (opcjonalnie)
- 20 克 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g