客家炸肉
TM6 TM5 TM31

客家炸肉

4.7 (31 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜瓣
  • 100 克 小红葱
  • 30 克 新鲜姜 ,切片
  • 1000 克 五花肉,带皮 ,切块 (3公分)
  • 30 克 干黑木耳 ,浸软
  • 30 克 酱青
  • 20 克 黑酱油
  • 50 克 绍兴花雕酒
  • 20 克 冰糖
  • 70 克 南乳 ,包括汁
  • 250 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1527 kJ / 365 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy