Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜瓣
- 100 克 小红葱
- 30 克 新鲜姜 ,切片
- 1000 克 五花肉,带皮 ,切块 (3公分)
- 30 克 干黑木耳 ,浸软
- 30 克 酱青
- 20 克 黑酱油
- 50 克 绍兴花雕酒
- 20 克 冰糖
- 70 克 南乳 ,包括汁
- 250 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g