Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 黄洋葱 ,切小块
- 30 克 葱 ,切段,约8厘米
- 20 克 油
- 500 克 鸡腿 ,带骨切大块
- 10 克 姜 ,切片
- 30 克 料酒
- 20 克 生抽
- 10 克 老抽
- 10 克 蚝油
- 10 克 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1365 kJ / 326.3 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 178.9 mg