Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 鸡肉 , 去骨、去皮、去筋 (处理前约500克全鸡腿), 切块
- 200 克 淡色综合蔬菜 (如西洋芹、洋葱、蒜头、 韭葱),依所需切块
- 4 小支 新鲜综合香草 (如迷迭香、百里香、欧芹),只取叶片
- 150 克 粗盐
- 100 克 白酒
- 1 片 干月桂叶
- 1 颗 丁香
- 5 粒 芫荽籽
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 2845.1 kJ / 680 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.5 g