Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
TM6 TM5

Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

2.0 (1 ocena)

Składniki

Hazelnut Meringues

  • 1 oz hazelnuts, plus extra to garnish, to taste (approx. 0.5 oz)
  • 7 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 8 egg whites, from large eggs
  • ½ tsp cream of tartar

Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling

  • 6 oz sugar
  • 1 orange, thin peel only, no pith
  • 1 cinnamon stick, broken into pieces
  • 1 star anise
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
  • 6 oz heavy whipping cream
  • confectioners sugar, to dust

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1728.6 kJ / 413.1 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
2.3 g
Sód
73.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy