Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brânză Gruyère, tăiată bucăți
Prazul
- 1000 g apă
- 800 g praz
- unt, pentru uns
Sosul béchamel
- 50 g făină de hrișcă
- 40 g unt
- 400 g lapte de soia
-
1
priză nucșoară măcinată
lub 1 priză pudră de curry - 4 prize sare fină, sau după gust
- 1 priză piper măcinat, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos béchamel
15 min
Tartă cu pere și cremă de migdale
1h 30 min
Far breton cu prune uscate
2 godz.
Legume prăjite
10 Min
Cod cu unt și citrice
50 min
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1 godz. 5 min
Heringi ucraineni dreși
1 godz.
Pizza cu brânză de capră și pere
3 godz.
Foie gras de rață
72 Std.
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8h 30min
Supă de dovleac, Pește cu orez și legume, Crumble cu mere și pere
1 godz.
Ketchup cu curry
Brak ocen