Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g brânză Gruyère, tăiată bucăți
Prazul
- 1000 g apă
- 800 g praz
- unt, pentru uns
Sosul béchamel
- 50 g făină de hrișcă
- 40 g unt
- 400 g lapte de soia
-
1
priză nucșoară măcinată
lub 1 priză pudră de curry - 4 prize sare fină, sau după gust
- 1 priză piper măcinat, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de legume indian
50 Min
Sos béchamel
15 Min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Melci din omletă, umpluți cu spanac
45 Min
Pateu țărănesc
48 Std.
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Salată de fenicul proaspăt
10 Min
Supă de castraveți cu frigărui de crevete
35 Min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Budinci de quinoa cu sos de zmeură
2 Std.
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4h 40min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 Min