Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g piept de vită, tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
Alternatywne przepisy
Tartă cu lămâie și bezea
2h 30 min
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3 Std. 40 Min
Piept de pui sous-vide
Pas d’évaluation
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Supă de roșii cu busuioc
40 Min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 Std. 10 Min
Supă cremă de roșii
25 Min
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Pas d’évaluation
Pește gras sous-vide
1h 5min
Vită cu ciuperci
30 Min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min