Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pere, tăiate sferturi (cca. 3 pere)
- 200 g cremă de brânză
- 1 linguriță zahăr vanilat
- ½ linguriță coajă de lămâie, rasă
- 500 g aluat pentru foitaj
- 1 linguriță zahăr brun
- ½ linguriță scorțișoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 10 porții
- Kalorie
- 22677.3 kJ / 5420 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 380 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ștrudel cu mere
1h 45min
Turtă dulce de Crăciun (Polonia)
1h 25 min
Biscuiți cu portocale
2h 10min
Batoane cu lămâie
1h 45min
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2 godz.
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Brak ocen
Orez negru lipicios cu taro și înghețată cu matcha albastră
Brak ocen
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Brak ocen
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Dacquoise cu zmeură
2 godz.
Pateu țărănesc
48 Std.