Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pere, tăiate sferturi (cca. 3 pere)
- 200 g cremă de brânză
- 1 linguriță zahăr vanilat
- ½ linguriță coajă de lămâie, rasă
- 500 g aluat pentru foitaj
- 1 linguriță zahăr brun
- ½ linguriță scorțișoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 10 porții
- Kalorie
- 22677.3 kJ / 5420 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 450 g
- Tłuszcz
- 380 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72 godz.
Chiftele de somon
2 Std. 20 Min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Keine Bewertungen
Rulouri cu banană și susan
1 Std. 30 Min
Legume umplute
1 Std. 20 Min
Smoothie de vară
5 Min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1 godz. 5 min
Steluțe de crăciun
2h
Plăcintă cu ciuperci
1h 40min
Pizza Margherita
2h 10min
Pandișpan
1 Std. 50 Min
Aluat fraged
5 Min