
Urządzenia i Akcesoria
Crostata all'amarena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette
Składniki
Pasta frolla
-
1 uovo
-
100 g di zucchero
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
150 g di margarina
-
5 g di sale
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Confettura di amarene
-
800 g di amarene lavate e denocciolate (1000 g peso lordo)
-
70 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
-
400 g di zucchero
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
301 kcal /
1259 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
46.2 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolcezze di casa
5 Przepisów
Włochy
Włochy