Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchero
- 1 cucchiaio di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 11451 kJ / 2737 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 240 g
- Tłuszcz
- 201 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni marinati
55 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Melanzane trifolate
40 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Asparagi in conserva
1h 30 min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine piccanti
55 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Dado granulare
8 Std. 15 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Peperoni alla pugliese
721h 10min