Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchero
- 1 cucchiaio di sale
- 2 foglie di alloro secche
- 400 g di peperoni (500 g circa peso lordo) a listerelle
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 11451 kJ / 2737 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 240 g
- Tłuszcz
- 201 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni marinati
55 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane trifolate
40min
Funghetti sott'olio
721h
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine piccanti
55 Min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min