
Urządzenia i Akcesoria
Ciambellone ai cereali
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
10 g di burro
-
2 cucchiai di farina tipo 00
-
200 g di farro
-
200 g di riso
-
200 g di orzo perlato
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
1 - 2 cucchiaini di spezie (cannella, zenzero, chiodi di garofano, noce moscata), a seconda dei gusti
-
250 g di miele
-
100 g di olio di semi di girasole
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
3 uova
-
3 tuorli
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
398 kcal /
1665 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
56.3 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy