Biscotti alle mandorle con crema al burro
TM5 TM6

Biscotti alle mandorle con crema al burro

3.8 (13 ocen)

Składniki

Pasta frolla alle mandorle

  • 170 g di mandorle pelate
  • 150 g di zucchero
  • 150 g di farina tipo 1
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio
  • 150 g di burro a pezzi
  • 1 albume

Crema al burro

  • 120 g di zucchero
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 20 g di latte

Terminare la preparazione

  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
586 kJ / 140 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
13.4 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy