Biscotti alle mandorle con crema al burro

Biscotti alle mandorle con crema al burro

3.8 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi

Składniki

Pasta frolla alle mandorle
  • 170 g di mandorle pelate
  • 150 g zucchero
  • 150 g di farina tipo 1
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio
  • 150 g di burro a pezzi
  • 1 albume
Crema al burro
  • 120 g zucchero
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 20 g di latte
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 2 g
Kalorie 586 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...