Serradura de chocolate

Serradura de chocolate

4.3 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 unidades

Składniki

  • bolacha Maria
    400 g
  • açúcar
    50 g
  • chocolate p/ culinária partido em pedaços
    200 g
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • ovos
    4
  • sal
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    ½

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 632.1 kcal / 2644.6 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 56.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 20.8 g
Sód 305.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...