Serradura de chocolate
TM6 TM5 TM31

Serradura de chocolate

4.1 (21 ocen)

Składniki

  • 400 g bolacha Maria
  • 50 g açúcar
  • 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
  • 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
  • 4 ovos
  • 1 pitada de sal
  • 5 - 10 gotas de sumo de limão

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
2644.6 kJ / 632.1 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
56.7 g
Tłuszcz
40.1 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Błonnik
3.3 g
Sód
305.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy