Wersje kompatybilne
Biscotti salati di farro e zucca al profumo di timo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di polpa di zucca mantovana a fette (vedere consigli)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 125 g di farina di farro
- 1 pizzico di sale
- 25 g di fecola di patate
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 60 g di burro freddo a pezzi
- semi di zucca salati q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taralli al verde
1h 20min
Biscotti di mais
40min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Biscotti croccanti di riso
1小时 15 分钟
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Canapè di quinoa
30min
Pretzel di farro e saraceno
40min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2 Std. 30 Min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h