Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 285 g di acqua + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 530 g di farina di kamut + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane di kamut e farro
4h
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min