Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose salato (savoury "roses")
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
14 portions
Składniki
Dough
-
milk100 g
-
water130 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
sugar2 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting300 g
-
wholemeal plain flour140 g
-
salt1 tsp
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
poppy seeds30 g
-
egg1
Broccoli filling
-
broccoli cut into pieces180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds4
-
smoked ham diced170 g
-
cream cheese120 g
-
Swiss cheese cut into pieces (see Tips)120 g
-
salt to taste¼ tsp
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.6 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1148.9 kJ /
273.5 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy citrus pie
1 h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 h 55 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Davidson plum cheesecake slice
2 h 45 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Mr. Tomato Head
1 h
Pancetta and asparagus galettes
1 h 5 min
Stuffed zucchini
1 h 5 min
Fresh tomato tart
40 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 h 50 min
Salmon filo spiral
1 h 10 min
Wholemeal crumpets
1 h 40 min