Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, cortados en trozos
- 100 g de chocolate con leche, cortados en trozos
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
Macarons
- 100 g de avellanas tostadas y peladas
- 300 g de azúcar refinada
- 100 g de claras de huevo
Montaje
- 300 g de chocolate amargo, cortado en trozos
-
pétalos de rosa, secos, para decorar
lub fresa liofilizada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 45.3 kJ / 10.8 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de tres leches
2h
Chocolatines
4h 30 min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40min
Almíbar de chocolate
40min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Galletas de mantequilla
50min
Helado de vainilla
12h
Besos
40min
Pastel de cajeta
1h 10min
Besos de dama
1h
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Muffin vegano de chocolate y almendra
30min