![Dip de hueva de salmón (Taramasalata) Dip de hueva de salmón (Taramasalata)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47FCA75E-B9C2-4DD6-BCC2-80B872BE8327/Derivates/5564598a-4857-45d6-811f-7ddf793d2fbe.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pan blanco, seco (de aproximadamente 1 día de viejo), en trozos
- 200 g de agua
- 20 g de cebolla amarilla (opcjonalnie)
- 50 g de hueva de salmón
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1 limón)
- 30 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Camarón caramelo
1 godz.
Setas con mole verde
40min
Pastel de arroz de mango vegano
11h
Ma'amoul con relleno de dátiles, pistaches y nueces
2h
Helado de chocolate y chile con jarabe de whisky TM6
14 Std. 20 Min
Greibes
1 godz.
Brioche
5 Std.
Nieve de nopal con limón
5 Min
Tempura de camarones y verduras
50 min
Aros de cebolla tempura con reducción de soya
40min
Nieve de hierbabuena
20min