Dip de hueva de salmón (Taramasalata)
TM5 TM6

Dip de hueva de salmón (Taramasalata)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 150 g de pan blanco, seco (de aproximadamente 1 día de viejo), en trozos
  • 200 g de agua
  • 20 g de cebolla amarilla (opcjonalnie)
  • 50 g de hueva de salmón
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1 limón)
  • 30 g de aceite de oliva

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
387 kJ / 92 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy