Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 500 g de leche
- 45 g de azúcar morena
- 100 g doble crema (48% grasa), fría
- ¼ cdita de bicarbonato de sodio
- 1 huevo
- 25 g de harina, más un poco para enharinar los moldes
- 20 g de avellanas
- mantequilla sin sal, para engrasar
- fresas, para decorar cortadas por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3566 kJ / 849 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel lava de chocolate
30 min
Pâte sucrée
55min
Nidos de huevo al horno
4 Std.
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30 min
Pastel avellanado crispie
3h
Gomichelas
25min
Shortcake de fresa
1h 30min
Tiramisú
3h 15min
Helado de chocolate
12 godz.
Herraduras de mazapán
1h
Mil crepas de limón
1h
Pierogi Kapusty
1h