Urządzenia i Akcesoria
Nan (Pan persa)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 piezas
Składniki
-
320 g de agua
-
5 g de levadura seca10 g de levadura fresca
-
10 g de miel
-
405 g de harina de trigo
-
2 cda aceite vegetal para engrasar
-
1 cdita de sal
-
harina de trigo para enharinar
-
5 g de bicarbonato de sodio
-
1 cda de semillas de ajonjolí
-
1 cda de semillas de comino negro
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
464 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1981 kJ /
473.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
81.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ROCKSTARS® II
9 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Korma de res
2 godz. 25 min
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1 godz. 40 min
Sopa Pho con pollo en cocción lenta TM6
5 godz. 20 min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 godz.
Pâte sucrée
55 min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2 godz. 30 min
Coctel de chile habanero y mango
10 min
Taboule
15 min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 min
Tom yum
40 min
Gyoza (dumplings)
1 godz. 30 min
Kimchi risotto
25 min