Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
- 250 g di acqua
- burro q.b.
- 370 g di pan brioche a fette
- 100 g di uvetta sultanina
- 480 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Torta di mais, mandarino e mandorle
2 Std. 35 Min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Torta di pere
9h
Pane bigio in casseruola
2小时 25 分钟
Pane multicereali
17h 30min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min