Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
- 250 g di acqua
- burro q.b.
- 370 g di pan brioche a fette
- 100 g di uvetta sultanina
- 480 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumiri
1 godz. 30 min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Torta di rose di mele
1j 10 menit
Granola di mele, carote e yogurt; chai latte (Bimby Friend)
Brak ocen
Panini della Val Venosta
15h 30min
Torta rustica di pere
2óra
Tortine al limone e rosmarino
1 godz. 30 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3óra 30p
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Panini dolci alle noci
15h 30min
Torta fragole e Champagne
4h 30min
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1h