Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Paprika mit Linsenbolognese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
Linsenbolognese
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Möhren in Stücken400 g
-
Olivenöl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
rote Linsen200 g
-
Wasser200 g
-
Tomatenmark90 g
-
Salz1 TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 TL
-
Majoran1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 ½ TL
-
Zimt2 Prisen
Füllung und Fertigstellung
-
rote Paprika Deckel abgetrennt und Paprika entkernt6
-
Frischkäse glatt gerührt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
1359 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Chili con Grünkern
50 Min
Grünkern-Frikadellen auf Zucchinisalat
1 Std.
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Chili sin Carne
25 Std. 20 Min
Kichererbsen-Patties
30 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 Min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1 Std.
Grünkern-Frikadellen
50 Min
Tofu-Bolognese
40 Min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 Std. 30 Min