Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische Lasagne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 10 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Suppengrün in Stücken (2 cm)1 Bund
-
Olivenöl40 g
-
Tomatenmark15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Zucker½ TL
-
passierte Tomaten (680 g)1 Flasche
-
Parmesan in Stücken150 g
-
Crème fraîche200 g
-
Schmand200 g
-
Muskat¼ TL
-
Butter weich, zum Einfetten20 g
-
Lasagneplatten (ohne Vorkochen)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2151 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 min
Chili sin Carne
25 godz. 20 min
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Chili con Soja
45 min
Soja-Bolognese
40 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Ratatouille-Lasagne
1 godz. 30 min
Kichererbsen-Patties
30 min
Tofu-Bolognese
40 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1 godz. 30 min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 godz.
Veggie Rigatoni al forno
45 min