Wersje kompatybilne
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cauliflower with Pea Purée
40min
Orange Curry Dressing
10 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Mini Meatball Breakfast Hash
40min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Creamy Fruity Gelatins
7 godz. 30 min
Coconut Rice Salad
1h
Limeade
10 min