Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tomato Bread Pudding
30 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Basil Pesto
10 min
Egg Drop Soup
45 min
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.