Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
TM5 TM6

Avocado and egg yolk purée (around 6 months)

4.0 (20 ocen)

Składniki

  • 1900 g cold water, plus extra for cooling
  • 4 whole eggs, room temperature (see Tips)
  • 180 g avocado, flesh only, cut into pieces
  • 1 tbsp lemon juice
  • filtered water, if needed

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2628.8 kJ / 625.9 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
1.2 g
Tłuszcz
61.7 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy