Urządzenia i Akcesoria
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 55 min
8 slices
Składniki
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234.1 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Christmas Fruit Cake
4 godz. 15 min
Antioxidant detox juice
15 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Ginger bundt cake
1 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Quick blueberry ice cream
5 min
Fresh fruit punch
24 godz. 20 min
Mixed berry jam
50 min