Urządzenia i Akcesoria
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 55 min
8 slices
Składniki
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234.1 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Little lemon cheesecakes
6 godz. 20 min
Fragrant pipis
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 godz.
Apple and cucumber relish
10 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Berry and cream filo stacks
30 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Fruit ice cream
10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min