Słodko-ostry sos chili

Słodko-ostry sos chili

4.9 719 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 słoiki

Składniki

  • 25 g skrobi kukurydzianej
    25 g skrobi ziemniaczanej
  • 270 g wody
  • 2 ząbki czosnku
  • 30 g czerwonych papryczek chili, świeżych (z gniazdami nasiennymi), pokrojonych na kawałki
  • 100 g octu ryżowego
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Białko 0 g
Kalorie 1916 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 112 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...