
Urządzenia i Akcesoria
Słodko-ostry sos chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 słoiki
Składniki
-
skrobi kukurydzianej25 g
-
wody270 g
-
ząbki czosnku2
-
czerwonych papryczek chili, świeżych (z gniazdami nasiennymi), pokrojonych na kawałki30 g
-
octu ryżowego100 g
-
cukru200 g
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
457 kcal /
1916 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
112 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA ZIMNO
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sos barbecue (BBQ)
10 min
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1 godz. 20 min
Sos BBQ
30 min
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1 godz. 50 min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 min
Sos Reuben
10 min
Sos Hoisin
5 min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min
Sambal oelek
15 min
Kimchi
49 godz. 40 min
Sos barbecue z whisky
50 min
Kurczak po koreańsku
30 min