Repollo salteado

Repollo salteado

4.6 485 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11 g
Kalorie 1562 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...