Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes

Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • cherry tomatoes halved
    350 g
  • salt
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • dried spaghetti
    320 g
  • fresh basil leaves for garnishing
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466 kcal / 1949.6 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 64.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 218.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...