Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes halved350 g
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
dried spaghetti320 g
-
fresh basil leaves for garnishing10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
218.8 mg
Białko
15 g
Kalorie
1949.6 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Boiled Long Pasta
20 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Browned beef mince
20 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Temaki Sushi
1 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Spaghetti Carbonara
40 min