Urządzenia i Akcesoria
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1783 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marble cake
2 godz. 10 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Arseeyah
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 godz. 5 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min