Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 500 g chicken wings, skin on
- 100 g potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 1 carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut in pieces (2 cm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g white rice
- 1 medium egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1783 kJ / 424 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Boiled Pasta
20min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Omelette Sticks
30min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Beef Goulash
2h 45min