Urządzenia i Akcesoria
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1783 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Octopus and Potato Salad
40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.