Urządzenia i Akcesoria
Injera (pane eritreo fermentato)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi
Składniki
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 godz. 15 min
Burro agli anacardi
1 godz. 10 min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15 min
Bevanda tropicale al cocco e anacardi (vegan)
10 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 godz. 5 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Noodles vegetariani
35 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Samosas di verdure
1 godz. 10 min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min