Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi

Składniki

  • 100 g di farina di mais bramata
  • 70 g di farina integrale
  • 400 g di acqua
  • 150 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito di birra fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.4 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...