Urządzenia i Akcesoria
Injera (pane eritreo fermentato)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi
Składniki
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Injera (Pane etiope)
48 godz. 25 min
Pane injera
8 godz. 30 min
Gelato al cioccolato e ciliegie
10 godz. 30 min
Zabaione al limone
15 min
Bevanda a base di mandorla e matcha
10 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Gelato al Primitivo di Manduria
24 godz. 30 min
Falafel di fave e ceci
40 min
Farina di soia
2 godz. 30 min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9 godz.