Urządzenia i Akcesoria
Injera (pane eritreo fermentato)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 35 min
10 pezzi
Składniki
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini al wasabi cotti a vapore
3 Std. 30 Min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Keine Bewertungen
Dado granulare
8 Std. 15 Min
Focaccia ai cicinielli
1 Std. 45 Min
Pane injera
8 Std. 30 Min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Harira
40 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min