Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 210 g di latte + q.b.
- 60 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di farina di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 53.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Panini al curry e ricotta
2 Std. 35 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4sa 30 dk
Baguette dolce
4sa 30 dk
Pane al latte
2óra 20p
Pagnotte turche
2óra 20p
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Pane Roti
1h
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pita
4h
Pane naan
3h 10min