Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuggets di pollo (senza glutine)
45 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Polpette di mortadella
20 min
Cordon bleu
30 min
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 godz.
Palline di pane fritte
3h 15min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Crocchette di patate e speck
3sa 20 dk
Crocchette di patate
1 godz. 10 min