Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 500 g di patate pelate e a tocchi (3 cm)
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Crocchette di melanzane
35min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Cordon bleu di melanzana
1h
Choux al merluzzo
1h 40min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Crocchette di patate
1sa 10 dk
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1sa 10 dk
Rotolo alla frutta
1sa 25 dk