Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di nocciole sgusciate, precedentemente tostate (vedere consigli)
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina
- 500 g di latte
- 2 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile ai pistacchi
40 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.
Crema di mandorle e cioccolato bianco
15 Min
Crema gianduia
15 Min
Ghiaccioli cremosi alla mandorla e pistacchi
9h 20min
Crema di nocciole bianca
15 Min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2 godz. 15 min
Cioccolatini alle mandorle
2h 30 min
Crema al pistacchio
20 Min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 min