Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch

Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch

4.5 165 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Salz
    2 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    ½ TL
  • Rapsöl
    4 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Schweinslungenbraten
    350 - 400 g
  • Käse (z. B. Cheddar oder Bergkäse), in Stücken
    100 - 120 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Risottoreis Arborio
    250 g
  • Wasser heiß, aus dem Wasserhahn
    700 g
  • Gewürzpaste, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Erbsen, tiefgekühlt
    200 - 250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 626 kcal / 2617 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...