
Urządzenia i Akcesoria
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Salz2 TL
-
Paprikapulver, edelsüß½ TL
-
Rapsöl4 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen3 Prisen
-
Schweinslungenbraten350 - 400 g
-
Käse (z. B. Cheddar oder Bergkäse), in Stücken100 - 120 g
-
Zwiebeln halbiert70 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Risottoreis Arborio250 g
-
Wasser heiß, aus dem Wasserhahn700 g
-
Gewürzpaste, selbst gemacht2 TL
-
Erbsen, tiefgekühlt200 - 250 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
626 kcal /
2617 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nom, nom, nom
77 Przepisów
Austria
Austria