
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé pour le plan de travail
- 3 tranches de jambon de poulet
- 200 g de champignons de Paris en conserve égouttés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 œuf
- 50 g de fromage râpé
- 3 pincées de curry en poudre à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 470.5 kcal / 1961 kJ
- Białko
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Błonnik
- 2.8 g