Basic Soup Purée

4.9 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
    6 - 7 oz
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    25 - 27 ½ oz
  • water
    26 ½ - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 724.1 mg
Białko 4 g
Kalorie 448.4 kJ / 107.2 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 14.4 g

Może spodoba Ci się również...