Urządzenia i Akcesoria
Basic Soup Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
107.2 kcal /
448.4 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
14.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
724.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Leek and Potato Soup
40 Min
Steamed Rice
25 Min
Steamed Green Beans
30 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Pea Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Basic Vegetable Soup
50 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min