Urządzenia i Akcesoria
Basic Soup Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
724.1 mg
Białko
4 g
Kalorie
448.4 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Cookidoo® Served 2024
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
In Homemade We Trust
36 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TM7™ Manifesto
200 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min