
Urządzenia i Akcesoria
小籠湯包
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
30 個
Składniki
高湯凍
-
薑 ,切塊(約2公分)30 克
-
蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
水150 克
-
吉利丁粉4 茶匙
-
雞湯粉1 茶匙
湯包皮
-
水80 克
-
中筋麵粉60 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
高筋麵粉 ,多備一些灑粉用20 克
肉餡
-
水30 克
-
香油10 克
-
醬油10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
豬絞肉300 克
小籠湯包
-
水500 克
-
嫩薑 ,去皮,切絲
-
烏醋 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
34.4 kcal /
143.7 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

省錢DIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan