Red Velvet

Red Velvet

3.3 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 rebanadas

Składniki

  • 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
  • 180 g de azúcar refinada
  • 2 huevos
  • 300 g de harina de trigo
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 1 pizca de sal fina
  • 2 cditas de polvo para hornear
  • 245 g de leche
  • 2 cdas de colorante en gel color rojo
  • betún para pastel de queso crema (ver receta)
  • frambuesas para decorar
  • fresas para decorar
  • 3 cdas de coco rallado para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 6.9 g
Kalorie 1831.9 kJ / 436.2 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...