Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
- 180 g de azúcar refinada
- 2 huevos
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal fina
- 2 cditas de polvo para hornear
- 245 g de leche
- 2 cdas de colorante en gel, color rojo
- betún para pastel de queso crema (ver receta)
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- 3 cdas de coco rallado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1831.9 kJ / 436.2 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de queso crema
5 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Red velvet
1h 30min
Pastel de celebración con letras o numeros
2 godz.
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5 min
Rugelach
4 godz.
Pastel capuchino
2 godz.
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min