![Red Velvet Red Velvet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33E0E22E-E218-4D34-867C-7111F7EDF92D/Derivates/25fd93bb-0bce-41ac-b69d-2596b45b828e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g de mantequilla sin sal en cubos, a temperatura ambiente
- 180 g de azúcar refinada
- 2 huevos
- 300 g de harina de trigo
- 20 g de cocoa en polvo
- 1 pizca de sal fina
- 2 cditas de polvo para hornear
- 245 g de leche
- 2 cdas de colorante en gel, color rojo
- betún para pastel de queso crema (ver receta)
- frambuesas, para decorar
- fresas, para decorar
- 3 cdas de coco rallado, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1831.9 kJ / 436.2 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red velvet cake
5h
Betún de mantequilla básico
10 min
Pastel de chocolate
45 min
Red velvet
1h 30min
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Betún de chocolate
10 min
Cupcakes tricolores
2 Std.
Garibaldis de chocolate
50 min
Pastel tropical
2hod. 40min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Blueberry cupcakes
1 Std. 45 Min
Betún de queso crema
5 min