Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Uvas para decorar
- 1 clara de huevo
- 30 piezas de uvas, lavadas y secas
- 200 g de azúcar refinada, la necesaria
Mousse de uva
- 15 g de mantequilla, para engrasar
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 1000 g de jugo de uva
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor uva
- 500 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2684 kJ / 639 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con leche
3h
Gelatina de rompope
5h 20min
Dulce de tapioca
1h
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Yogur de avena y naranja
12 Std. 30 Min
Mousse de mamey
2h
Conglomerado de piña y coco
1 godz. 30 min
Arroz con leche
3h
Carlota de mango y queso
7ωρ.
Lassi de coco
5min
Arroz con leche borracho
3h
Flan de queso crema
4h