Urządzenia i Akcesoria
Mousse de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 porciones
Składniki
-
20 g de grenetina en polvo
-
120 g de agua
-
1000 g de mango1000 g mango, congelado
-
50 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
521 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Triangulitos de manzana con trufas de 2 quesos y uva
30 min
Gelatina de café y almendras
1 godz. 15 min
Kipe de arroz
1 godz. 30 min
Madalenas con chorizo, calabacita y pimiento rojo
35 min
Crema de cilantro
30 min
Postre melba de duraznos
35 min
Mousse de mamey
2 godz.
Sorbete de mango y chile cascabel
2 godz.
Gelato de mamey
35 min
Chocolate blanco caliente con menta
30 min
Gelatina de cajeta
4 godz.