Urządzenia i Akcesoria
Mousse de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 porciones
Składniki
-
20 g de grenetina en polvo
-
120 g de agua
-
1000 g de mango1000 g mango, congelado
-
50 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
521 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Choux y eclairs
1 godz. 30 min
Tarta de frambuesa e hibiscus.
2 godz. 35 min
Postre de chabacano con yogur de vainilla
1 godz. 30 min
Mousse de chocolate
1 godz.
Mousse de mamey
2 godz.
Dip de huitlacoche
4 godz.
Mil hojas de higos
45 min
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
1 godz.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Crème brûlée de café TM6
15 min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 godz. 30 min
Pannacotta con salsa de mango
4 godz. 30 min