Urządzenia i Akcesoria
Mousse de mango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 porciones
Składniki
-
20 g de grenetina en polvo
-
120 g de agua
-
1000 g de mango1000 g mango, congelado
-
50 g de azúcar
-
200 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
521 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Natilla de mango
1 godz. 10 min
Pay de limón con galletas
12 godz.
Crema de camarón
45 min
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20 godz.
Limonada
5 min
Carlota de mango y queso
7 godz.
Pavlova
1 godz.
Mousse de mamey
2 godz.
Relleno para pavo
1 godz. 15 min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3 godz.
Gelato de mamey
35 min
Agua de guanábana
15 min