Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de cocoa con grenetina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g
Składniki
-
8 láminas de grenetina (25 g)
-
120 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
140 g de agua
-
180 g de azúcar
-
60 g de cocoa en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
5592 kJ /
1338 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
233 g
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Delicia para la reina
2 godz. 20 min
Tiramisú
5 godz. 20 min
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de limón con leche
12 godz. 10 min
Almíbar de chocolate
40 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 godz. 30 min
Pastel de chocolate y chile
1 godz.
Barritas tricolor de palomitas
30 min
Trufas
1 godz. 30 min
Ganache de chocolate
15 min
Natilla
2 godz. 30 min