![Cobertura de cocoa con grenetina Cobertura de cocoa con grenetina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A601771-65D1-48EE-9183-4C9F6C20345F/Derivates/C748A113-CCEF-4485-98DE-9D64FDEFD86E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 láminas de grenetina (25 g)
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 140 g de agua
- 180 g de azúcar
- 60 g de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 5592 kJ / 1338 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel Frangipane
1h 45min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8h 30min
Pastel de pistache
1h 20min
Betún de chocolate
10 min
Besos
40 min
Magdalenas
1h 20min
Pastel imposible al vapor
2sa 40 dk
Besos de dama
1 godz.
Almíbar de chocolate
40 min
Brownie con ganache glucosado
3óra
Fondant de malvavisco
2h 15 min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min