
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de bacalhau
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
queijo da Ilha80 g
-
água1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
postas de bacalhau demolhado (baixas)500 g
-
folha de louro1
-
manjerona3 pés de
-
azeite mais q.b. p/ temperar35 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
malagueta (opcjonalnie)1
-
salsa10 g
-
vinho branco seco100 g
-
tomate em pedaços100 g
-
arroz p/ risoto350 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
579.8 kcal /
2425.9 kJ
Białko
60.1 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
50.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
6549.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia