
Urządzenia i Akcesoria
擔仔寬粉湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
薑5 克
-
蒜苗 ,切段(約2公分)10 克
-
白芝麻油1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切片5 克
-
豆瓣醬½ 茶匙
-
豬絞肉100 克
-
味噌1 茶匙
-
雞高湯550 克
-
醬油1 茶匙
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
白芝麻醬1 茶匙
-
辣油½ 茶匙
-
菠菜 ,切段(約3公分)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
240 kcal /
970 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan