
Urządzenia i Akcesoria
醬香什錦炒寬粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
櫻花蝦5 克
-
新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(約0.5公分)50 克
-
韭菜 ,切段(約3公分)50 克
-
豬肉絲100 克
-
醬油1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
246 kcal /
1010 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan