Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 220 克 石斑魚片
- 1 大匙 醬油
- 1 ½ 大匙 米酒
- 1 大匙 味醂
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 薑
- 500 克 水
- 5 克 蔥 ,切絲
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
- 香油 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1338 kJ / 313 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g