Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Creamed Cod
45 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Blueberry Cheesecake
5 godz.
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.