Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Savoury Bread and Butter Pudding
1 godz. 10 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min