Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Salmon Filo Spiral
1 godz. 10 min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 godz. 10 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 godz.
Chocolate Peach Trifle
1 godz. 20 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min