Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shakshuka
50 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Prawn Chow Mein
45 min