Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Pudding
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
plain flour160 g
-
baking powder2 tsp
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
frozen raspberries160 g
Sauce
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
full cream milk300 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour3 tsp
-
water1100 g
-
flaked almonds toasted, for decorating20 g
-
icing sugar for decorating
-
pouring (whipping) cream (opcjonalnie) for serving200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2526.2 kJ /
601.3 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
69.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Custard
10 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min