Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
168.2 kcal /
703.7 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
215 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
TM7 Demo (AU)
Brak ocen
Quick strawberry dessert
5 min
Date and nut balls
20 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Melting moments with lemon cream
45 min