White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces

Składniki

  • good-quality white chocolate broken into pieces
    180 g
  • self-raising flour plus extra to dust
    380 g
  • unsalted butter cut into pieces
    125 g
  • coffee sugar crystals plus extra to sprinkle
    125 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • eggs
    3
  • brandy
    30 g
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 168.2 kcal / 703.7 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 215 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...