Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
215 mg
Białko
3 g
Kalorie
703.7 kJ /
168.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
Versatile smooth soup
45 min
Bannofee Muffin
45 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Chunky guacamole
10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Chewy chocolate brownies
35 min